Rotterdam Duurzaam

Rotterdam wordt steeds duurzamer, levendiger,
initiatiefrijker en wij helpen hier graag aan mee.
Leuk voor de bewoners, goed voor de regio!

Bekijk duurzame initiatieven

Zoek naar duurzame initiatieven in de regio! Van biologische restaurants waar je echt een keer moet eten tot dé plek om vintage meubelen vandaan te halen. Ons team van aangesloten organisaties is verdeeld in vijftien categorieën en kunnen hier gevonden worden. Rotterdam wordt langzaam steeds leuker, levendiger, initiatiefrijker en wij helpen hier graag aan mee. Leuk voor de bewoners, goed voor de regio!

Ontdek meer duurzame initiatieven in de regio

355
https://www.rotterdamduurzaam.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/171/1234286916480681321378041635063280447812371n-1531835047.jpg

Juffrouw van Zanten

27 Lusthofstraat, Rotterdam 3061 WB, Zuid-Holland

Organisatie gegevens

EAT DRINK PLAY RELAX

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek die je de drukte van de dag doet vergeten. Een plek waar je welkom bent met vrienden of met je laptop en waar ook je kinderen zich vermaken.

Terwijl de kleintjes uitgedaagd worden met ons zorgvuldig geteste speelgoed, verdiep jij je in onze onweerstaanbare kaart. Of je nu zin hebt in een stevige lunch, een gezond sapje, een goede koffie, een stuk taart of een borrel, Juffrouw van Zanten heeft het in huis.

Een gezonde maaltijd. Snel en om te smullen.

Kom eten op een doordeweekse dag…en geniet van onze heerlijke dinerbowls. Boordevol groenten, verse kruiden en heerlijke smaaksensaties. Tot 20.00 uur zijn wij open – zodat je daarna nog kan sporten of relaxen.

Wij willen je verwennen en zorgen ervoor dat je opgeladen weer naar buiten stapt. Onze heerlijke producten geven je energie. Heb je vandaag geen tijd om te blijven? Dan neem je het mee voor thuis of onderweg. Net zo makkelijk.

Alle producten kiezen wij bewust. Neem bijvoorbeeld onze koffie: gemaakt met de beste bonen die de mannen van Giraffe konden vinden. We bereiden hem voor je met onze La Marzocco of – als je dat liever hebt – ouderwets met een filter. Wij vinden beide heerlijk!

Lokaal…biologisch en speciaal

Ook voor heerlijke specials zoals een Lazy Morning Brunch of High Tea zit je goed. Uit liefde voor de aarde kiezen we zo veel mogelijk voor biologische en lokale producten die het milieu minimaal belasten.

Type:
Initiatief

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen
company map
27 Lusthofstraat, Rotterdam 3061 WB, Zuid-Holland

Sociale netwerken