Rotterdam Duurzaam

Rotterdam wordt steeds duurzamer, levendiger,
initiatiefrijker en wij helpen hier graag aan mee.
Leuk voor de bewoners, goed voor de regio!

Bekijk duurzame initiatieven

Zoek naar duurzame initiatieven in de regio! Van biologische restaurants waar je echt een keer moet eten tot dé plek om vintage meubelen vandaan te halen. Ons team van aangesloten organisaties is verdeeld in vijftien categorieën en kunnen hier gevonden worden. Rotterdam wordt langzaam steeds leuker, levendiger, initiatiefrijker en wij helpen hier graag aan mee. Leuk voor de bewoners, goed voor de regio!

Ontdek meer duurzame initiatieven in de regio

1013
https://www.rotterdamduurzaam.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/168/logoopritduurzaamheid-1531833826.JPG

Oprit duurzaamheid

13 Jan Stuytstraat, Rotterdam 3067 EM, Zuid-Holland

Organisatie gegevens

Dit is het juiste adres voor advies op het gebied van duurzaamheid met strategisch beleid.

Hallo. Ik ben Donald van den Akker. En dit is Oprit Duurzaamheid. Hiermee hoop ik vele organisaties te kunnen helpen om van de weg die nu wordt bewandeld op de duurzame weg te komen. Zelf ben ik al vanaf mijn Milieukunde-opleiding (HBO Deventer) in 1989 betrokken bij het onderwerp ‘duurzamheid’. Sinds die tijd heb ik mogen werken voor maatschappelijke organisaties, gemeenten, rijksoverheid en adviesbureaus. Daar heb ik veel van geleerd. En dat geef ik graag ook weer door. Aan andere mensen. Want mensen zijn bij mij het vertrekpunt.

Intussen ben ik ook veel meer te weten gekomen. Over bestuurskunde bijvoorbeeld. Netwerksturing. Participatie. Concensus Building Strategie. En recentelijk: Transitiemanagement. Maar ook inhoudelijk over duurzame ontwikkeling. Vooral klimaatverandering heeft mijn aandacht. Intussen heb ik ook veel leuke, interessante en inspirerende mensen ontmoet. Die wil ik graag aan je voorstellen. Met een aantal van hun werk ik ook samen. Want het is bekend: ‘It takes a village to raise a child’.

Sinds 2007 heb ik ook een dochter: Reza. Samen met Karin doe ik mijn best haar weerbaar te maken voor haar toekomst. Want die ziet er anders uit dan nu het geval is. Dat is voor mij wel zeker!

Op 1 oktober 2009 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 24472568.

Type:
Initiatief

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen