Rotterdam Duurzaam

Rotterdam wordt steeds duurzamer, levendiger,
initiatiefrijker en wij helpen hier graag aan mee.
Leuk voor de bewoners, goed voor de regio!

Bekijk duurzame initiatieven

Zoek naar duurzame initiatieven in de regio! Van biologische restaurants waar je echt een keer moet eten tot dé plek om vintage meubelen vandaan te halen. Ons team van aangesloten organisaties is verdeeld in vijftien categorieën en kunnen hier gevonden worden. Rotterdam wordt langzaam steeds leuker, levendiger, initiatiefrijker en wij helpen hier graag aan mee. Leuk voor de bewoners, goed voor de regio!

Ontdek meer duurzame initiatieven in de regio

431
https://www.rotterdamduurzaam.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/164/logo92c17a60ef2f81d14bb1a001b6ac63c8-1531831369.png

Oranje

120 Industrieweg, Rotterdam 3044 AT, Zuid-Holland

Organisatie gegevens

Oranje is een kwalitatief ketenpartner op het gebied van duurzaam amoveren / renoveren, asbestsanering, bouw- en woonrijp maken in stedelijke herontwikkeling en ‘cradle to cradle’ bouwkringloop.

Oranje haalt eruit wat erin zit. Al 70 jaar lang.

Oranje is specialist op het gebied van duurzaam amoveren, asbestsanering, bodemsanering, bouw- en woonrijp maken van locaties en duurzame recycling. Onze kracht is het hoogwaardige hergebruik van bij sloop vrijkomende materialen. Zo dragen wij bij aan een duurzame samenleving.

Wij investeren continu in vakmanschap en streven op technologisch gebied naar perfectie en betrouwbaarheid. De combinatie van technische kennis, passie en betrokkenheid hebben ons gebracht tot koploper in de branche. Een positie die wij niet alleen koesteren, maar vooral ook verder willen uitbouwen.

Type:
Initiatief

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen