Rotterdamduurzaam promoot en verbindt duurzame initiatieven en wil bijdragen aan een nog interessanter Rotterdam. Met een team uit diverse organisaties bieden we aanvullende promotie voor duurzame organisaties en de sponsors. Organisaties kunnen zelf inloggen en hun promotieprofiel bijhouden met tekst, foto en video. Initiatieven aan Rotterdamduurzaam verhogen hun zichtbaarheid en vindbaarheid aanzienlijk onder de relevante doelgroepen.

We gaan gefaseerd te werk. De eerste fase richt zich op zoveel mogelijk promotie genereren voor de initiatieven, ook richting de minder voor de hand liggende doelgroepen. We werken aan een groeiend maandelijks bereik van meer dan 50.000 Rotterdammers per einde van dit jaar. Met de initiatieven informeren we diverse doelgroepen in Rotterdam over duurzame thema's.

Wie maken dit mogelijk?

De initiatieven, de vrijwilligers, sponsors, begunstigers, subsidie en fondsen maken het mogelijk. De kosten gaan uit naar o.a. contentmakers, webtechniek en onderhoud, administratie automatisering en beheer, financieen, promotie, werving en communicatie. Iedereen met een duurzaam doelstelling kan meehelpen en is welkom, ook al moet je nog beginnen. Rotterdam wordt langzamerhand steeds leuker, levendiger, initiatiefrijker en Rotterdamduurzaam helpt versnellen en borgen waar mogelijk.

Join the team!

Er is meer dan genoeg werk op tal van gebieden. Wil je meehelpen of heb je een initiatief dat je wilt promoten?, mail dan het webteam via info@rotterdamduurzaam.nl of bel 010-2409650.

Heb je andere vragen, opmerkingen en idee├źn?, laat het ons vooral weten, daar kunnen wij wat mee.

Team Rotterdamduurzaam