Rotterdam Duurzaam

Rotterdam wordt steeds duurzamer, levendiger,
initiatiefrijker en wij helpen hier graag aan mee.
Leuk voor de bewoners, goed voor de regio!

Bekijk duurzame initiatieven

Zoek naar duurzame initiatieven in de regio! Van biologische restaurants waar je echt een keer moet eten tot dé plek om vintage meubelen vandaan te halen. Ons team van aangesloten organisaties is verdeeld in vijftien categorieën en kunnen hier gevonden worden. Rotterdam wordt langzaam steeds leuker, levendiger, initiatiefrijker en wij helpen hier graag aan mee. Leuk voor de bewoners, goed voor de regio!

Ontdek meer duurzame initiatieven in de regio

1245
https://www.rotterdamduurzaam.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/55/download-1494926408.png

Spirit

9 Mariniersweg, Rotterdam 3011 NB, Zuid-Holland

Gallery

Organisatie gegevens

IT’S FRESH - IT’S BIO & VEGGIE - IT’S SWEET - IT’S GOOD

Ons idee is simpel: goed eten maken dat beter smaakt. Beter in je mond, in je hoofd én in je hart. Dus vind je bij ons alleen gerechten die we elke dag eigenhandig hebben klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie. Dat betekent: 100% biologisch en 100% vegetarisch.

IT’S FRESH

Alle gerechten maken we dagelijks zelf met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen. In de winter dus stevige vega-stamppotten en in de zomer fruitsalade met Hollandse bio-aardbeien.

IT’S BIO & VEGGIE

We kiezen voor biologisch en vegetarisch omdat we respect hebben voor mens, dier, milieu en economie. Biologisch betekent: geen chemische groei- en bestrijdingsmiddelen. Zo houden producten hun natuurlijke levenskracht tot op je bord. Dat is gezonder voor jou en voor het milieu. Vegetarisch wil zeggen dat we kiezen voor plantaardige ingrediënten zoals peulvruchten, zeegroenten, tempeh en soja om volwaardige gerechten neer te zetten. Deze ingrediënten bevatten veel gezonde eiwitten en kosten niet zoveel energie om te produceren. We zorgen dus dat je niets tekort komt en dragen bij aan een duurzame economie.

IT’S SWEET

Suiker zorgt bij veel mensen voor ups en downs in hun energielevel. Daarom gebruiken we liever agavesiroop of rijststroop in onze patisserie. Die geven ook een lekkere zoete smaak, maar houden je stemming stabiel.

IT’S GOOD

We letten er dus niet alleen op of het eten lekker is, maar ook of het jou en alles om je heen ‘goed doet’. Op de korte en de lange termijn. In onze ogen geeft dat goed eten een nóg betere smaak.

Type:
Initiatief

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen
company map
9 Mariniersweg, Rotterdam 3011 NB, Zuid-Holland

Sociale netwerken

GMT 0

Openingstijden

Monday
08:00 - 23:00
dinsdag
08:00 - 23:00
woensdag
08:00 - 23:00
donderdag
08:00 - 23:00
Vrijdag
08:00 - 23:00
Zaterdag
08:00 - 23:00
Sunday
Closed